skip to Main Content

Wining en Dining

Eerstvolgende data Wining & Dining: 

> 4 oktober: Vol

> 1 november: Vol

> 6 december: Vol

> 10 januari*:

> 7 februari*: 

> 7 maart*:

> 4 april*:

 

Geniet tijdens deze speciale avond van het heerlijke viergangenmenu van onze chef-kok Tim van der Zel én de bijpassende wijnen van sommelier Wouter Bosch. Dat belooft een mooie avond te worden! 

Reserveer jouw tafel via info@railsheiloo.nl 

 

Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang of no-show zijn wij helaas genoodzaakt de kosten (à €47,50 p.p) in rekening te brengen.

*Vanaf de Wining & Dining in januari zijn wij i.v.m. alle prijsstijgingen helaas genoodzaakt de prijs te verhogen naar €52,50 p.p.

Viergangenmenu incl. wijn

€47,50

Menu 4 oktober

Gerookte zalm van wortel

Met spons van paarse wortel & gelei van bleekselderij

Lazy ribs

Met mango & rode peper

Ballotine van maiskip

Met pompoenrisotto

Pure chocolade ganachetaart

Met frambozencrème

Benieuwd naar onze gerechten? Reserveer vandaag nog!

Back To Top