Skip to content

Over RAILS

Ouderwets genieten

22 november 2018 was voor ons een bijzondere dag: we mochten voor de allereerste keer de deuren van ons eigen restaurant openen. Een restaurant waar ‘de echte avond uit’ nog helemaal centraal staat.

Voor ons betekent dat ouderwets genieten van culinaire gerechten in een ongedwongen sfeer én in een ontspannen tempo. Geen haast dus. Of nu gekozen wordt voor een hoofdgerecht of een vijfgangen verrassingsmenu.

Qua stijl kan je bij de gerechten denken aan de Franse keuken, maar altijd met een moderne eigen twist. We werken met een kleine vaste kaart die elke drie maanden wisselt en een wisselend maandmenu. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen en zijn de gerechten passend bij het seizoen. Kortom, we doen er alles aan om onze gasten een heerlijk avond uit te laten beleven!

Tim van der Zel

Tim van der Zel, eigenaar en chef-kok bij Rails, wilde altijd al een eigen restaurant beginnen. Hij volgde de koksopleiding met als specialisatie de klassieke Franse keuken en patisserie en werkte bij verschillende restaurants in de regio.

Bij Rails maakt hij zijn droom waar! Hij heeft alle ruimte om zijn eigen ideeën – en dat zijn er veel – op de juiste manier door te voeren. Hij krijgt energie van het bedenken van nieuwe combinaties en deze doorvoeren in een goed samengesteld menu. Wanneer zijn dag goed is? Als hij zijn gasten ziet genieten van hetgeen dat hij ze heeft voorgezet.

Back To Top