skip to Main Content

Groepen

Wil je uit eten met een grote groep? Het hele restaurant voor jezelf hebben? Of juist een zakelijke bijeenkomst organiseren? Het kan bij RAILS! Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden, we denken graag mee. Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Bel ons via 072 582 27 89 of mail naar info@railsheiloo.nl

High Tea & High Wine

Genieten van een uitgebreide high tea of een high wine? Vanaf 10 personen is dat bij ons mogelijk! Uiteraard zorgen wij voor heerlijke, huisgemaakte hapjes bij de thee of de wijn.

Dineren met een groep

Ook grotere groepen zijn van harte welkom bij RAILS. Samen spreken we een menu af, passend bij jouw wensen. Dineren jullie graag in alle rust? Dan bestaat tot 40 personen ook de mogelijkheid om het restaurant in zijn geheel af te huren.

Feesten & partijen

Ook voor een gezellig feest ben je bij RAILS aan het juiste spoor. Van een verjaardag of een reünie tot een babyshower: wij regelen het! Indien gewenst is het mogelijk om het restaurant geheel af te huren (tot 40 personen).

Walking Dinner

Zin in iets anders dan een traditioneel diner? Ga dan voor een walking dinner! In een ontspannen sfeer serveren wij heerlijke kleine gerechtjes die al staande gegeten kunnen worden.

Catering op locatie

Wij verzorgen ook graag de catering bij jou op locatie. Indien gewenst nemen wij alles voor je uit handen: van het meubilair tot een heerlijk diner. Precies zoals jij het voor je ziet.

Zakelijk

Organiseer je een zakelijke bijeenkomst, evenement of diner? Wij denken graag mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd naar onze gerechten? Reserveer vandaag nog!

Back To Top