Skip to content

Groepen

Wil je uit eten met een grote groep? Een feest in het restaurant geven? Of juist een zakelijke bijeenkomst organiseren? Het kan bij RAILS! Ideaal voor een gezellige borrel, een walking dinner of een uitgebreid (kerst)diner. Het menu stemmen we af op basis van jouw wensen en voorkeuren. Ook allergieën en dieetwensen zijn geen enkel probleem. 

Daarnaast is ons restaurant zowel met de auto als het OV heel goed te bereiken: we zitten op slechts 1 minuut lopen van station Heiloo en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Lees hieronder de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op, we denken graag mee. Bel ons via 072 582 27 89 of mail naar info@railsheiloo.nl

  • High tea & High wine
  • Feesten & partijen
  • Dineren met een groep
  • Walking dinner
  • Catering op locatie
  • Private dining 
  • Zakelijke diners

High Tea & High Wine

Genieten van een uitgebreide high tea of een high wine? Vanaf 10 personen is dat bij ons mogelijk! Uiteraard zorgen wij voor heerlijke, huisgemaakte hapjes bij de thee of de wijn.

Dineren met een groep

Ook grotere groepen zijn van harte welkom bij RAILS. Samen spreken we een menu af, passend bij jouw wensen. Uiteraard is een uitgebreid kerstdiner ook geen enkel probleem. Dineren jullie graag in alle rust? Dan bestaat ook de mogelijkheid om het restaurant in zijn geheel af te huren (tot 38 personen).

Feesten & partijen

Voor een gezellig feest ben je bij RAILS aan het juiste adres. Van een verjaardag of een reünie tot een babyshower: wij regelen het! Indien gewenst is het mogelijk om het restaurant geheel af te huren (tot 38 personen zittend en tot 55 personen staand).

Walking Dinner

Zin in iets anders dan een traditioneel diner? Ga dan voor een walking dinner! In een ontspannen sfeer serveren wij heerlijke kleine gerechtjes die al staande gegeten kunnen worden (tot 55 personen).

Catering op locatie

Wij verzorgen ook graag de catering bij jou op locatie. Indien gewenst nemen wij alles voor je uit handen: van het meubilair tot een heerlijk private diner. Precies zoals jij het voor je ziet. 

Zakelijk

Organiseer je een zakelijke bijeenkomst, evenement of diner? Wij denken graag mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd naar onze gerechten? Reserveer vandaag nog!

Back To Top